Webináře

Udržujte si přehled o nových technologiích a nejlepších obchodních praktikách

New Horizons nabízí bezplatné vzdělávací webináře, které vám pomohou udržet si přehled v nejnovějších technologiích a nejlepších obchodních praktikách. Tyto online semináře vám poskytnou živě prezentace různých IT nebo obchodních témat. Přednášet vám budou vždy specialisté v dané oblasti s bohatými praktickými zkušenostmi.

Každá interaktivní přednáška vám umožní položit přednášejícímu otázky a získat odpovědi v reálném čase. Nemůžete se webináře zúčastnit v plánovaném termínu? New Horizons archivuje všechny webináře, abychom vám umožnili získat informace o tématu i později.

Žádné omezení

Můžete se přihlásit na libovolný počet webinářů v závislosti na vašich individuálních zájmech. Pokud máte známé, kteří by mohli mít prospěch z našich webinářů, přepošlete jim informaci o této bezplatné možnosti.

Nastávající webináře

Watch recordings of previous webinars   Webinar Archives  

Leadership & Development: Expanding Your Emotional Intelligence

DATE:  12/17/2019

TIME:  9:00 am PST / 12:00 pm EST / 5:00 pm GMT

PRESENTER:  Erin Cambier, Executive Leadership Coach

This introductory workshop challenges the learner to apply the necessary building blocks of Emotional Intelligence (EI) in order to become more emotionally competent, but also to look honestly at themselves and how they relate to others in the work environment. This provides the inside look at the benefits of EI and helps you create a roadmap for future development.

By the end of this introductory webinar, you will be able to:

  • Identify the key competencies of Emotional Intelligence (EI)
  • Develop a learning path to enrich your EI
  • Gain insight to better control your behavior under duress
  • Enhance your communication skills and competencies

Register Now

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn

Tags: Leadership and Professional Development